دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

چهره پشت‌پرده سازش کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی کیست؟

یک رسانه انگلیسی روایتی تحلیلی از یکی از چهره‌های پشت‌پرده سازش کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی منتشر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 28
کد خبر: ۶۴۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر یک پایگاه انگلیسی، «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان سعودی را چهره پشت‌پرده ترغیب کشورهای عربی به سازش با رژیم صهیونیستی دانسته است.

پایگاه «میدل‌ایست‌آی» نوشته بن‌سلمان با استفاده از نفوذ عربستان سعودی و وعده مشوق‌های مالی می‌تواند کماکان کشورهای عربی بیشتری را به سمت عادی‌سازی روابط با اسرائیل ترغیب کند.

این رسانه می‌نویسد: «ولیعهد عربستان سعودی اگر بتواند روابطش با عربستان سعودی را زیر میز نگاه دارد برای علنی کردن آن عجله به خرج نخواهد داد. او چرا باید توافقی بحث‌انگیز را با اسرائیل امضا کند که هزینه‌های آن می‌تواند بسیار بالاتر از داشتن ائتلافی پنهان خواهد بود.»

میدل‌ایست‌آی نوشته رژیم عربستان سعودی بدون داشتن رابطه‌ای علنی با اسرائیل که به برافراشتن پرچم اسرائیل در ریاض منجر شود، می‌تواند نقش موثرتری در عادی‌سازی روابط کشورها با اسرائیل بازی کند.

در ادامه این یادداشت آمده است: «عربستان سعودی می‌تواند به عنوان مجرا، تسهیل‌کننده و عامل پشت پرده‌ای عمل کند که از نفوذ و وعده‌های مشوق مالی برای کشاندن کشورهای عربی بیشتری به سمت محور اسرائیلی در منطقه استفاده می‌کند.»

میدل‌ایست‌آی نوشته است: «تا اینجای کار، امارات متحده عربی، بحرین و سودان از جایگاه بهتری برای پیگیری عادی‌سازی با اسرائیل زیر پرچم عربستان سعودی برخوردارند، بی‌آنکه لازم باشد محمد بن‌سلمان گامی بردارد که بتوان آن را تأیید آشکار دونالد ترامپ و تلاش‌های او برای پیروزی در انتخابات دید.»

در ادامه آمده است: «علاوه بر این، اگر ولیعهد عربستان سعودی و پدرش بتوانند کماکان بر سر ضرورت احترام به طرح‌های از بین‌رفته عربی سر و صدا راه بیندازند برای پیوستن به محور جدید تردید خواهند داشت.

ضمن آنکه، ولیعهد عربستان سعودی حین صبوری برای یافتن زمان مناسب در خصوص علنی‌کردن روابط عادی با اسرئیل می‌تواند کشورهای عربی بیشتری را به سمت عادی‌سازی سوق داده و محبوبیت بیشتری در واشنگتن برای خودش بخرد، حال آنکه از آن طرف خودش را مدافع حقوق فلسطینی‌ها نشان می‌دهد.»

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار